Βάπτιση

Η πρώτη μεγάλη γιορτή των μικρών μας φίλων.

Ως φωτογράφοι βάπτισης και γάμου, τις πιο γλυκές φωτογραφίες τις αποθανατίζουμε σε μια βάπτιση. Αν και σχεδόν τα πάντα τρέχουν σε πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς, πάντα βρισκόμαστε δίπλα στους μικρούς μας φίλους για να πετύχουμε τη σωστή στιγμή. Άλλωστε εκείνη η ημέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε εκείνους. Στην πρώτη τους μεγάλη γιορτή θα πρέπει να προσδοκάτε τις καλύτερες φωτογραφίες βάπτισης και τα πιο όμορφα πορτραίτα.

pixor-baptism-asimakis-panagiotis-1013
PixoR_Wedding_Photography_Baptism_000227

Αυθόρμητες φωτογραφίες βάπτισης

Ως φωτογράφοι βάπτισης, έχουμε το δικό μας στυλ. Όπως θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και στις ιστορίες των μικρών μας φίλων που παραθέτουμε στη σελίδα μας, το στυλ μας συνδυάζει την αυθόρμητη φωτογράφιση μέσα από όμορφα προσωπικά και οικογενειακά πορτραίτα. Αν και οι στημένες φωτογραφίες ανήκουν στο παρελθόν, σε μια βάπτιση συμπεριλαμβάνουμε και αυτές ως αναμνηστικές φωτογραφίες με όλη την οικογένεια και φίλους. Άλλωστε αυτές είναι και οι φωτογραφίες που με καμάρι θα κορνιζάρουν η γιαγιά και ο παππούς.

Βίντεο βάπτισης υψηλής αισθητικής

Σε κάθε ιστορία βάπτισης που θα βρείτε πιο κάτω στην σελίδα, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και το "highlight" βίντεο από την βάπτιση του παιδιού. Eκτός από το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της βάπτισης (highlights), θα παραλάβετε και το βίντεο του μυστηρίου με τον αυθεντικό ήχο διάρκειας περίπου 30-40 λεπτών.

Επιπλέον, συγκεντρωμένα βίντεο από μυστήρια γάμων και βάπτισης μπορείτε να βρείτε εδώ.

pixor_wedding_photography_0074
pixor_photography_gamos8000

Παραλαβή φωτογραφιών σε USB memory stick

Τις φωτογραφίες μαζί με το βίντεο από τη βάπτιση θα τις παραλάβετε σε υψηλή ανάλυση σε ένα όμορφο USB memory stick, συσκευασμένο σε ένα κουτάκι με τυπωμένο το όνομα του μωρού και την ημερομηνία του μυστηρίου.

Σε όλα μας τα πακέτα προσφορών συμπεριλαμβάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμπουμ. Το άλμπουμ είναι αυτό που πραγματικά θα δώσει ζωή στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να παραγγείλετε επιπλέον άλμπουμ για τους νονούς ή τους γονείς σας, καθώς επίσης κι εκτυπωμένες φωτογραφίες και καμβάδες.