pixor_wedding_photography_2055

Βίντεο γάμων και βάπτισης

Το συνολικό πακέτο για το βίντεο  αποτελείται από το μακράς διάρκειας βίντεο και το μικρότερο βίντεο (3-4 λεπτών) με τις καλύτερες στιγμές της ημέρας, ή αλλιώς βίντεο Highlights. Και τα δύο θα τα βρείτε μέσα στο USB memory stick, που θα παραλάβετε από εμάς. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να δείτε, σε κάθε μοντέρνα τηλεόραση, το βίντεο σας απευθείας από το USB memory stick.

Η κινηματογράφηση γίνεται σε Full High Definition ανάλυση και η διάρκεια του μακράς διάρκειας βίντεο είναι ανάλογη των υπηρεσιών που έχετε επιλέξει για την ημέρα του μυστηρίου σας. 

Για την κινηματογράφηση του γάμου σας προτείνουμε να συμπεριλάβετε στο πακέτο σας και την κινηματογράφηση της επόμενης ημέρας (Next Day). Τα πλάνα που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα είναι μοναδικά και θα μετατρέψουν το βίντεο σας σε μια μικρή ταινία. Επιπρόσθετα, υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης Drone.