Γάμος

Μια όμορφη ιστορία ξεκινάει αφού πει το "ΝΑΙ"

Η πρόταση γάμου έγινε και τώρα αρχίζει το δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι της οργάνωσης. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να συγχρονιστούν αλλά ο στόχος είναι ένας. Η πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής σας, ο γάμος σας. Αν και η επαγγελματική μας ιδιότητα είναι φωτογράφοι γάμου, δίνουμε πάντα τις συμβουλές που κάθε ζευγάρι ψάχνει να βρει από φίλους ή μέσα από το internet και θεωρούμε τον εαυτό μας συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι.

pixor_wedding_photography_1016
PixoR_Wedding_Photography_Bride_Groom_000146

Η φιλοσοφία μας

Είμαστε μια ομάδα φωτογράφων και βιντεογράφων που πέρα από τις φωτογραφικές και κινηματογραφικές ικανότητες που μας ξεχωρίζουν, υπάρχει στο μυαλό μας κάτι πολύ ξεκάθαρο. Αυτό είναι να σας κάνουμε να νιώσετε ευχάριστα μαζί μας. Είμαστε οι καλύτεροι σας φίλοι για εκείνη την ημέρα. Εκείνοι που γνωρίζουν ακριβώς το πως αισθάνεσθε και πολύ διακριτικά θα είμαστε στο πλάι σας για να βοηθήσουμε.

Επαγγελματική φωτογράφιση γάμου: Πόσο δύσκολο είναι ένα κλικ

Η φωτογράφιση γάμου είναι από τα πιο δύσκολα είδη φωτογράφισης. Όλα συμβαίνουν γρήγορα κι ο φωτογράφος γάμου θα πρέπει σε κλάσματα δευτερολέπτου να γνωρίζει τη σωστή γωνία λήψης, τις σωστές ρυθμίσεις της μηχανής και παράλληλα να φροντίζει να μην σας αγχώσει.

Τι σημαίνει, όμως, σωστή γωνία λήψης; Η άποψη στη γωνία λήψης είναι αυτό που καθορίζει την αισθητική του φωτογράφου, σε κάθε είδος φωτογράφισης.

Για την φωτογράφιση γάμου ειδικότερα, τίποτα δεν επαναλαμβάνεται, είναι η αυθεντική στιγμή που όλοι οι φωτογράφοι γάμου αποζητούν.

pixor_wedding_photography_1174
pixor_wedding_photography_1051

Η φωτογράφιση γάμου και τι σημαίνει για το PixoR Photography

Ως φωτογράφοι γάμου, γνωρίζουμε πως η καλύτερη φωτογραφία γάμου είναι η φωτογραφία που έχει συναίσθημα, το χαμόγελο ή το δάκρυ είναι αυτό που περιμένουμε με αγωνία να δούμε και να συλλάβουμε με το φωτογραφικό μας φακό. Κι όσες περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες έχουμε, τόσο πιο περήφανοι είμαστε για τη δουλειά μας.

Για εμάς, το να σας κάνουμε να δακρύσετε όταν δείτε το τελικό αποτέλεσμα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Η επιλογή του φωτογράφου για το γάμο σας

Μέσα από την εμπειρία που έχουμε ως φωτογράφοι γάμου έχουμε ακούσει πολλές φορές από φίλους ή ανθρώπους που μας ακολουθούν στα social media για την λάθος επιλογή που κάνανε στο φωτογράφο γάμου τους. Κουνημένες φωτογραφίες, αγενής συμπεριφορά, τεράστιες καθυστερήσεις στην παράδοση του ψηφιακού υλικού, είναι κάποιοι από τους λόγους της δυσαρέσκειάς τους. 

Η επιλογή του φωτογράφου γάμου θα πρέπει να βασίζεται αρχικά με το αν η φιλοσοφία και η αισθητική του αντιστοιχεί στη δική σας.

Φυσικά και το κόστος ενός πακέτου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά ποτέ μη το βάλετε ως προτεραιότητα.

Η σχέση τιμής και ποιότητας ισχύει για όλες τις αγορές. Έχετε ήδη βρει την καλύτερη! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας γνωρίσουμε από κοντά.

pixor_wedding_photography_2054
pixor_photography_gamos8000

Ειπλέγουμε το USB memory stick ως μέσω παράδοσης του ψηφιακού υλικού

Τις φωτογραφίες μαζί με το βίντεο γάμου θα τα παραλάβετε σε υψηλή ανάλυση σε ένα όμορφο USB memory stick. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο συνδέοντας το σε κάθε μοντέρνα τηλεόραση. Το USB stick θα το παραλάβετε συσκευασμένο σε κουτάκι με τυπωμένα τα ονόματα σας και την ημερομηνία του μυστηρίου.

Η ιστορία σας μέσα σε ένα ψηφιακό άλμπουμ

Σε όλα μας τα πακέτα προσφορών συμπεριλαμβάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμπουμ. Το άλμπουμ είναι αυτό που πραγματικά θα δώσει ζωή στις φωτογραφίες σας. Μέσα στο άλμπουμ εμφανίζεται η δομή της ιστορίας που θέλαμε να δημιουργήσουμε ως φωτογράφοι γάμου.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε στο πακέτο σας επιπλέον άλμπουμ για τους κουμπάρους ή τους γονείς σας, καθώς επίσης κι εκτυπωμένες φωτογραφίες και καμβάδες. 

pixor_photography_gamos8002-1-1