Βρίσκεστε εδώ:
PixoR » Βάπτιση

Φωτογραφίες Βάπτισης

Περιηγηθείτε στις ιστορίες των μικρών μας φίλων. Μαζί με τις φωτογραφίες βάπτισης, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε και το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από κάθε βάπτιση. Ως φωτογράφοι βάπτισης αλλά και βιντεογράφοι χαιρόμαστε πάντα να βρισκόμαστε σε αυτή τη μικρή γιορτή.

Μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο γάμου συγκεντρωμένα, πατώντας εδώ.

Η βάπτιση είναι η πρώτη γιορτή ενός παιδιού. Μια ξεχωριστή ημέρα, όπου αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς μαζεύονται για να γιορτάσουν την έναρξη μιας καινούριας ζωής. Οι αναμνήσεις αυτές, στο πέρασμα του χρόνου είναι από τις πιο σημαντικές που θα υπάρξουν στη ζωή μας. Μας ακολουθούν για πάντα.

Ακόμα κι όταν το γλυκό μικρό μωράκι μας γίνει ένας ενήλικας, θα παραμείνει στα μάτια μας για πάντα η μικρή αθώα ψυχή με τα τεράστια μάτια. Αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκουμε ως φωτογράφοι βάπτισης, να καταγράψουμε με αισθητική κι ευαισθησία αυτές τις αναμνήσεις.

Το στυλ μας ως φωτογράφοι βάπτισης.

 
Με κάθε ευαισθησία για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, οι δικές μας φωτογραφίες βάπτισης επικεντρώνονται κυρίως σε αυθόρμητα πορτραίτα του παιδιού αλλά και σε “ρεπορταζιακές” φωτογραφίες αυτού του σημαντικού γεγονότος. Φυσικά, δε λείπουν ποτέ και οι οικογενειακές φωτογραφίες.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για εμάς και τη φιλοσοφία μας πατώντας εδώ.