Ζητείστε μας τον κατάλογο μας με τα προτεινόμενα ενδεικτικά πακέτα, που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Σε όλα μας τα πακέτα μπορείτε να προσθέσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που χρειάζεστε για την ημέρα του γάμου σας.

Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον υπηρεσίες όπως Next Day φωτογράφιση και κινηματογράφηση, λήψεις με Drone, Pre-wedding φωτογράφιση και κινηματογράφηση, ή επιπρόσθετες εκτυπώσεις και άλμπουμ, μεγάλα ή μικρά για τους κουμπάρους και τους γονείς σας.

Όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν ένα μεγάλο άλμπουμ ενώ το ψηφιακό υλικό (φωτογραφία και βίντεο γάμου) παραδίδονται σε υψηλή ανάλυση μέσα σε ένα USB Memory Stick.

Συχνές Ερωτήσεις

Πριν κλείσουμε οποιαδήποτε συμφωνία, ζητάμε πάντα από τους πελάτες μας να μας συναντήσουν για να γνωριστούμε από κοντά. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίσετε τους ανθρώπους που θα είναι μαζί σας εκείνη τη μέρα. 

Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας θα σας ζητήσουμε μια προκαταβολή, η οποία δεν θα υπερβαίνει το 25% της συνολικής τιμής της προσφοράς. Με την προκαταβολή δεσμευόμαστε αμφότεροι για την ημερομηνία του μυστηρίου. Η προκαταβολή αυτή δεν επιστρέφεται.

Η παράδοση του ψηφιακού υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) παραδίδονται μέσα σε 2 μήνες.

Όταν παραλάβετε το USB stick με το ψηφιακό υλικό, θα σας ζητήσουμε να επιλέξετε τις φωτογραφίες με τις οποίες θα στήσουμε το άλμπουμ. Ο σχεδιασμός του άλμπουμ θα ολοκληρωθεί σε μία με δύο εβδομάδες, ενώ, αφού πάρουμε την έγκρισή σας, η εκτύπωση ολοκληρώνεται σε 15 εργάσιμες.

Μετά την φωτογράφιση κάνουμε την πρώτη επιλογή των φωτογραφιών. Κατά την διαδικασία αυτή αφαιρούμε τις καμένες ή επαναλαμβανόμενες φωτογραφίες, που τυχόν υπάρχουν. 

Τις υπόλοιπες φωτογραφίες τις επεξεργαζόμαστε χρωματικά και φωτιστικά και σας τις παραδίδουμε σε υψηλή ανάλυση, έτοιμες για εκτύπωση. Οι φωτογραφίες δεν είναι "κλειδωμένες" ενώ σας δίνουμε το δικαίωμα να τις εκτυπώσετε όπου εσείς θέλετε.

Τα αρχεία των φωτογραφιών θα σας παραδοθούν σε ένα όμορφο USB memory stick, μέσα σε ένα κουτάκι με το ονόματα σας και την ημερομηνία του μυστηρίου.

Μετά την βιντεοσκόπηση θα δημιουργήσουμε για εσάς ένα βιντεοκλίπ, διάρκειας 3-4 λεπτά με τις καλύτερες στιγμές τις ημέρας. Το βίντεο κλιπ αυτό, περιλαμβάνει εκλεπτυσμένο μοντάζ καθώς και χρωματική επεξεργασία έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρουσιάσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο αυτή την ξεχωριστή σας ημέρα.

Παράλληλα, θα πάρετε και ολόκληρο το βίντεο, διάρκειας ανάλογης με τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει στο πακέτο σας. 

Τα αρχεία του βίντεο θα σας παραδοθούν, μαζί με τις φωτογραφίες, σε ένα όμορφο USB memory stick, μέσα σε ένα κουτάκι με το ονόματα σας και την ημερομηνία του μυστηρίου.

Για το κλείσιμο της συμφωνίας θα χρειαστούμε το 25% της συνολικής αμοιβής μας ως προκαταβολή.

Μέχρι και την ημερομηνία του γάμου θα σας ζητήσουμε το 50% της συνολικής αμοιβής.

Ενώ η αποπληρωμή, το υπόλοιπο 25%, γίνεται με την παράδοση του ψηφιακού υλικού και του USB stick.